Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Reparaties

De Asmara ligt weer afgemeerd in Kudelstaart. De problemen met de brandstofpomp worden aangepakt. De pomp moet eraf en naar een machine fabriek. . .

. Ook hier blijkt dat jachthavens voor hun territorium vechten en niet toestaan dat andere bedrijven bij hun op de haven reparaties verrichten. De jachthaven moet de pomp eraf halen en stuurt die op naar de machinefabriek. Daarmee stuurt de jachthaven de totaal rekening naar mij met daarop natuurlijk hun werk en een commissie op de rekening van de machine fabriek. De pomp zit inmiddels weer op. Nu blijkt dat er nog steeds olie druppelt uit die pomp, dit keer is het de niveau plug die olie lekt, bij het aandraaien met de hand kan ik blijven draaien, dus ook deze schroefdraad in het huis is kapot.(Dat was niet zo, maar wie kan ik claimen?) Na enig telefoneren moet de pomp er opnieuw af en worden opgestuurd. (geen garantie, want dit is een andere aansluiting) De jachthaven strijkt zijn werk en commissie weer op, alle kleine beetjes helpen. Met enige zorg zie ik straks de rekening tegemoet. Ik krijg steeds meer inzicht en kennis van mijn motor, dit is de laatste keer dat er iemand aan zit, de volgende klussen doe ik zelf.
Nu blijkt ook nog dat toen in de auto van mijn moeder een weekje te leen had, ik een prent heb gekregen voor 28km te hard, nota 195,- euro, kan er ook nog wel bij. Het laatste weekend met mooie temperaturen en zon, lig ik vast in mijn box.

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture