Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Plannen 2011

Plannen 2011


De ene na de andre rechtzaak moet afgehandeld worden om mijn scheiding, nu drie jaar geleden, af te handelen.. . .

Het optimisme van mij om dit jaar nog naar Scandinavie te varen, neemt met de dag af. Ik zal me erbij moeten neerleggen, maar ik blijf genieten en ondanks alles is ons kleine landje ook nog steeds mooi, aan het weer ligt het in ider geval niet. Na wat moeizame perikelen waarbij er een beslaglegging op Asmara dreigde door een boedelscheiding, is deze dreiging gelukkig weer afgewend. Er moeten nog wat reparaties verricht worden maar als er tijd genoeg over blijft deze zomer is het plan om toch nog naar Scandinavie te gaan. We houden u op de hoogte.

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture