Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Sailor vermist!!!

Sailor vermist!!!


Mijn “Sailor” maatje is vandaag 4 september 2011 rond het middaguur van boord af gevallen,. . .

tussen Lisserbroek en de ringvaartspoorbrug, zonder dat ik er erg in had. Ik mis haar nu al. Het is een europese korthaar, grijs/groene cyperse poes met een bruin vlekje op haar kop. Het is bewezen een goede zwemster te zijn, dus waarschijnlijk is ze aan de westkant van de ringvaart het land weer opgeklautert. Ze is een kruising met een lapjeskat waardoor ze behalve het bruine vlekje op haar kop ook bruine tekening heeft op haar achterlijf. Ze is gechipt met als nummer 528210002464091. Ze is gewend op een varende boot te wonen. Leeftijd 16 maanden. Ik stel het op prijs als u informatie over mijn poes heeft, tel 06-22226472. 
Ik was inmiddels weer op de westeinder maar had geen rust meer en besloot de volgende ochtend toch weer terug te varen naar Lisserbroek om daar dan ergens maar een week te bivakkeren, in de hoop dat ze de weg naar de boot weer terug zou vinden. Op de ringvaart tussen de spoorbrug van sassenheim en de brug van Lisserbroek moet ze ergens van boord gevallen zijn. Ik weer heel langzaam varend en roepend en op het fluitje blazen, maar in de open weilanden was ze niet. Bij de eerste bomenpartij met een een klein boerderijtje werd mijn geroep beantwoord met een zwaar miaauwende poes “Sailor” reagerend op mijn roep. ik voer toen nog langs, heb de boot meteen stilgelegd maar aan de kant komen was moeilijk, er stond ook nog eens wind 8. Het is me toch gelukt, ze is weer aan boord en wijkt niet van mijn zijde.

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture