Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Asmara 2012

Asmara 2012


Het is alweer enige tijd geleden dat er reisverhalen of nieuws te vermelden was op de website van de Asmara. . . .

Dat heeft alles te maken met de boedelscheiding, die nu na 4 1/2 jaar nog altijd niet afgelopen is. Dit alles te danken aan mijn ex C.H. die nog altijd haar hakken in het zand zet, tel daarbij de trage rechtsgang en je bent zo 5 jaar verder. Door het beslag dat Mevr. H. op mijn boot heeft laten leggen, mocht ik helaas niet varen. Maar goed een Mantel krijg je niet kapot, dus gebruik ik mijn tijd om de Asmara voor te bereiden op langere reizen.
Zo komt er voor de volgende zomer van 2013 eindelijk de lang verwachtte generator in zodat ik niet meer afhankelijk ben van walstroom. Ook aan het interieur wordt gedacht met nieuwe stoffering (gordijnen en bankbekleding) en een dimbare salon LED verlichting.
Daarnaast krijgt ook de badkamer een refit met o.m. een elektrisch toilet. 

Genoeg te klussen dus nog, mevr. H. ik verveel me niet en ga ook niet bij de pakken neerzitten.

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture