Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

It giet oan!!!

It giet oan!!!


Het jaar zit er weer op, alle klussen zijn verwezenlijkt. Zo is de generator geinstalleerd,. . .

het interieur is volledig vernieuwd, nieuwe gordijnen, nieuwe kussen bekleding, nieuwe matrassen, de LED verlichting is geinstsalleerd, nieuwe plafonds voor en salon, een nieuwe stuurstoel, de bakskist buiten is opgeknapt er is een bakskist bij gemaakt, er zijn her en der nieuwe teakdekken geinstalleerd, de badkamer is gerenoveerd en voor zien van een nieuw electrisch toilet, het bijbootje is volledig opgeknapt en opnieuw geschilderd, er is een HD full colur rader geinstalleerd kortom de meeste projecten zijn verwezenlijkt. Volgende winter het achterdeck een nieuwe teak laag en de watertank uitbreiden met 500 ltr.
31 mei vaart de Asmara af naar Scandinavie. We maken een rondje Denemarken via Helgoland en langs de Westkust van Denemarken om uiteindelijk via het Limfjord in de Oostzee te belanden. Vandaar weer zuidelijk richting Kielerkanaal waar we dan via de Elbe weer doorsteken naar Nederland. dit alles in een tijdsspan van 31 mei tot 1 oktober, dan hopen we weer af te meren in Sassenheim.
De Asmara is te volgen via de website en met regelmatige reisverhalen over het wel en wee. We hopen veel lekkere vis te vangen onderweg (makreel e.d.) en deze uiteraard te roken.

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture