Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

RSS Feed

De website indeling is enigsins gewijzigd. Zo is er onder “Reizen” een nieuw menu item bijgekomen “Reisblog” . Hieronder komen de complete verhalen te staan met foto’s, het verhaal is dus meestal nog niet compleet, dit komt pas veel later. In “Nieuws” kunnen we alleen nieuws items lezen met een adhoc karakter.  En de RSS knop is nieuw

 

Ook nieuw aan de rechterzijde is de RSS knop. Klikt men hier op dan verschijnen de nieuwsartikelen opnieuw maar nu met links boven onder een oranje RSS icoontje, klikt men hier op dan zie je overzicht waar je op kunt abonneren. bv via een live bladwijzer op je internetbalk of bv outlook. In dat laatste geval opent je outlook en wordt er een aparte map in je mail bestand gemaakt (RSS) met daarin het overzicht aan artikelen. Bij een nieuw artikel van Asmara wordt dan dan bij het laden van je mail ook dat nieuwe artikel geladen, zo blijft je dus altijd op de hoogte van het laatste Asmara nieuws.

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture