Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Harnekkige mist Helsinki

Vandaag donderdag 23/7, wilde om 0730 door, maar er hangt een hardnekkige mist. Overal om me heen misthoorns van ferries. Even lijkt om 0900 de mist op te trekken, ik kan Helsinki weer zien, maar dan even snel trekt het weer dicht. Het lijkt me geen goed plan om zo te vertrekken, maar ik wil wel door, want hier lig ik betaald en dat is geen goede optie. Dus lijdzaam afwachten, volgens de voorspelling zou het vanmiddag iets meer gaan waaien. Dan ga ik eruit en zoek een ankerbaai.

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture