Schilderijen verkoop

Onderstaande schilderen zijn door mij (Peter C. Mantel) gemaakt en bied ik hier te koop aan. Het betreft een greep uit mijn particuliere collectie Aquarel, Olieverf en Acrylic van elk is slechts een exemplaar.

Note: Door op een foto te klikken ziet u in een nieuw tabblad van uw browser een grotere foto. Om weer terug te keren naar de website, sluit u het geopende tabblad met grote foto. De foto’s vertonen soms een rand, dit is uiteraard niet op het schilderij. 

Omdat een lijst vaak persoonlijk is worden de meeste schilderijen te koop aan geboden zonder lijst tenzij anders vermeld. Natuurlijk kan ik er een lijst omheen maken die bij uw wensen aansluit, dit uiteraard in overleg met u. Deze kosten zijn exclusief de schilderij prijs.  Voor informatie en afronden verkoop kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier. Klik op de foto om een grotere versie te zien, eenmaal geopend kunt u voor of achteruit klikken om alle schilderijen vergroot te zien

Aeroplane – Oil on paper 40×30 cm €
Life – Oil on paper 40×30 cm €
Spitfire – Oil on cardboard 40×30 cm €

Montmartre – oil on cardboard 27×21 cm €
Shoreline – oil on paper 40×30 cm incl. passe partout en lijst €
Mountains – oil on paper 48×36 cm €
Male erotic – Acryl on canvas
Sailboat Sunset – Aquarel on paper 40×30 xm €
Print Friendly, PDF & Email

Peter Mantel

Retired from Aviation. Sailing the Baltic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *