Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara NieuwsOostzee

Opstapper gezocht juli/aug ’23

Mijn opstapper die opgestapt was op de Westeinder heeft afgehaakt en is in Sneek weer van boord gegaan, ze vond het toch te lang van huis. Dat laat mij weer onverkort met een dilemma. Vind ik nog iemand die mij kan vergezellen voor een mooie reis dwars door Zweden, dat kan voor de maand juli of voor de maand augustus, of beide. Opstapper (M/V) Duits of engels sprekend geen probleem. Ik verwacht met mijn boot eind juni 2023 aan te komen bij MEM/Soderkoping. Dat is het startpunt voor de 1e opstapper. Vervolgens snuiven we Zweedse cultuur langs het Gota kanaal, de Zweedse meren en plaatsen langs de hele route. Klik hier om meer te lezen.

Kunt u niet mee om uw redenen, dan ziet het er naar uit dat ik dit dus solo moet gaan doen. Daartoe vraag ik dan toch uw hulp voor een kleine donatie, daar ik deze reis niet alleen kan trekken financieel. Natuurlijk krijgt u daar wat voor terug, lees mijn crowdfunding a.u.b. vele handen maken licht werk.

De zeemeeuw vliegt, de walvis zwemt
De bootsman vloekt, de kok wast zijn hemd
Zo is het geweest en zo zal het altijd blijven
De zeeman arm en vals de wijven

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture