Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara News(DK)

Mus og Simba

Simba kommer selvfølgelig jævnligt med mus, hvilket er indlysende. Heldigvis for mig taber hun dem altid på gulvet i soveværelset, og der er ingen flugtmulighed der. Jeg opdager det som regel, når hun kommer løbende meget hurtigt ind og straks fortsætter bagud, hvilket er en udløser for mig til at komme og kigge. Men nu er vi virkelig tre. Uden at bemærke noget går jeg bagud og ser noget ligge på gulvet med nogle græsstrå, så jeg tænker, at du har kastet op igen. Jeg går ud i køkkenet og henter et par ark køkkenpapir for at rydde det op. I det øjeblik jeg bøjer mig ned ser jeg at det er en halvspist mus.

Samtidig skyder en lille mus, måske dens søskende, mellem mine ben, men Simba lurer stadig bag mig og formår at få fat i kræet, og før jeg ved af det, taber hun den igen, men denne gang i stuen. Jeg så ikke den sidste, men jeg tror ikke, at en lille mus hopper op ad to trapper. Og det dyr var stadig ubeskadiget og hurtigt. I stuen er der masser af muligheder for at gemme sig. Komfuret stod på lavt blus og udluftningsåbningen var ikke varm, så det er en mulighed, men efter en halv times søgen gav jeg op. Så så længe det varer, er vi tre nu. Jeg håber ikke det påvirker mine havneafgifter.

Næste morgen fandt Simba musen og efterlod resterne til mig, så det er kun os to igen

Peter Mantel

Pensioneret fra luftfart. Eventyr med Asmara. Jeg sejler min tomastkutter fra Nordsøen til Østersøen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture