Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

The Crew…

Skipper
Simba 1 år, stadig lidt uartig

Luftfart og sejlads går som en rød tråd gennem mit liv. Som ung mand startede jeg min karriere inden for luftfart på den tidligere flyfabrik “Fokker” på virksomhedens skole for plademetalarbejdere til flypladebearbejdning. 8 år senere forlod jeg Fokker efter 2 års militærtjeneste i luftvåbnet for at arbejde for Pan American Airways som kommende jordtekniker. Efter 8 år begyndte jeg igen at arbejde som systemingeniør for Martinair Holland og igen efter 8 år blev jeg internt flyttet til Operations, hvor jeg var involveret i uddannelse af Martinair-piloter. Jeg har sejlet hele mit liv, selv om jeg aldrig har ejet en båd. Først efter min skilsmisse i 2008 besluttede jeg mig for at købe en båd og bo på den med min kat Sailor som eneste besætningsmedlem, som desværre døde alt for ung. I mellemtiden har jeg fået en ny kammerat, Simba. Efter at have arbejdet hele mit liv inden for luftfart sluttede min karriere i 2010. De sidste 3 dage har jeg sejlet min båd til døren til Martinair-bygningen med Martinair-flaget i top.

Hide picture