Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

The Crew….

Simba 1 jaar, nog een beetje ontdeugend

Flyg och segling löper som en röd tråd genom mitt liv. Som ung man började jag min karriär inom flyget på den dåvarande flygplansfabriken “Fokker”, på företagets skola för att utbilda mig till plåtslagare för flygplan. 8 år senare lämnade jag Fokker, efter att ha fullgjort 2 års militärtjänstgöring i flygvapnet, för att arbeta för Pan American airways som blivande markingenjör. Återigen efter 8 år började jag arbeta som systemingenjör för Martinair Holland och återigen efter 8 år en intern förflyttning till Operations, där jag arbetade med utbildning av Martinair-piloter. Segling har jag ägnat mig åt hela livet, men jag har aldrig haft någon egen båt. Det var först efter min skilsmässa 2008 som jag bestämde mig för att köpa en båt och också bo på den med min tyvärr för unga katt Sailor som enda besättningsmedlem. Nu har jag en ny kompis, Simba. Efter att ha arbetat inom flyget hela mitt liv tog min karriär slut 2010. Jag seglade min båt de sista tre dagarna till dörren till Martinair-byggnaden, med Martinair-flaggan i topp.

Hide picture