Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara news(SV)Zweden(SV)

Sailor ville ha juli/augusti ’23

Min embarkee som hade gått ombord på Westeinder hoppade av och gick av igen i Sneek, hon tyckte ändå att det var för långt hemifrån. Det lämnar mig med ett annat dilemma. Kommer jag att hitta någon annan som kan följa med mig på en trevlig resa genom Sverige? Seglare (M/F) som talar tyska eller engelska inga problem. Jag räknar med att anlända till MEM/Soderkoping med min båt i slutet av juni 2023. Det kommer att vara utgångspunkten för ombordstigningen. Sedan ska vi sniffa på svensk kultur längs Götakanalen, svenska sjöar och platser längs hela vägen. Klicka här för att läsa mer.

Om du inte kan följa med av dina skäl ser det ut som om jag måste göra detta ensam. Därför vill jag be om er hjälp med en liten donation, eftersom jag inte kan genomföra denna resa på egen hand. Självklart kommer du att få något i gengäld, läs gärna min croudfunding. Många händer gör lätt arbete.

Måsen flyger, valen simmar.
åtsmannen svär, kocken tvättar sin skjorta.
Så har det varit och så kommer det alltid att vara.
Sjömannen fattig och falska fruar

Peter Mantel

Pensionerad från flygbranschen. Äventyr med Asmara. Jag seglar min tvåmastade kutter från Nordsjön till Östersjön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hide picture