Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Activiteiten

Verkoop LED strips

Vervang uw binnen verlichting op een goedkope wijze met LED verlichting. Voor donkere ruimtes of als Floodverlichting in uw kombuis.

Ik heb een behoorlijke voorraad gebruikte en nieuwe LED strips aan boord voor 12v en 24v. Direct aan te sluiten op uw 12 of 24v boord systeem, geen trafo nodig. Wilt u de strips voor 220v gebruiken, dan heeft u een trafo nodig, ook hier heb ik enkele van aan boord.

Ook heb ik een partij LED blok’s gekoppeld liggen voor 12v, deze zijn af te knippen op u gewenste maat. De LED (gebruikt) bloks zijn warm white zie de keuken foto

LED strip 24v – koppelbaar
Plug’s
LED strip gekoppeld 24v
LED strip 12v
LED Strips 12v gekoppeld
LED blok’s Asmara keuken

Deze verkoop is direct van mijn schip. Prijzen van 1 euro per LED blok of 2 euro per LED strip. Begin en einde zomer vaar ik meestal in Friesland. Hoogzomer in Scandinavië. Ga voor mijn lokatie naar de menuknop onder contact en selecteer een van de drie opties om te zien waar de Asmara ligt of vaart. Van 4 oktober tot 1 april lig ik in mijn winterhaven in Sassenheim. U kunt mij ook bellen of appen op mijn GSM 06-22226472.

Wilt u liever bestellen misschien omdat ik aan het varen ben, gaat u dan naar mijn webshop en bestel daar wat u hebben wilt.

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture