Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Muizen en Simba

Simba komt natuurlijk regelmatig met muizen naar binnen dat moge duidelijk zijn. Gelukkig voor mij dropt ze die altijd op de vloer in de slaapkamer en daar is geen enkele escape mogelijk. IK merk het meestal als ze heel snel naar binnen komt rennen en meteen doorgaat naar achteren, dat is voor mij een trigger kom te gaan kijken. Maar nu zijn we echt met drieën. ?Zonder nog iets in de gaten te hebben loop ik naar achteren en zie wat op de vloer liggen met wat grassprietjes, dus ik denk zo heb je weer eens gekotst. Ik loop naar de keuken en haal een paar vellen keukenpapier om dat op te ruimen.

Op het moment dat ik me voorover buig zie ik dat het een half opgegeten muisje is. Op hetzelfde moment schiet er een muisje, misschien wel zijn broertje of zusje, tussen mijn benen door, maar Simba loert nog achter me en weet het beestje te grijpen en voor ik het weet, dropt ze die weer maar nu in de salon. Ik heb het laatste niet gezien maar een muisje springt volgens mij geen twee traptreden op. En dat beestje was nog onbeschadigd en snel. In de salon zijn er legio mogelijkheden om zicht te verstoppen, De kachel stond op een laag pitje de de lucht uit uitstroom opening was niet heet, dus dat is een optie, maar na een half uur zoeken heb ik het maar opgegeven. Dus voor zolang het duurt zijn we nu met z’n drieën. Ik hoop niet dat het invloed heeft op mijn havengeld.

De volgende morgen, Simba heeft de muis gevonden en de restjes voor mij overgelaten, we zijn dus weer met z’n tweeën

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

2 gedachten over “Muizen en Simba

  • Sinbad draagt bij aan t eten! Dat is altijd zeer te waarderen. Sharing is caring

    Beantwoorden
    • Dat is waar Etienne, ik zal ze dresseren om ze niet zelf op te vreten maar voor mijn voeten te droppen, kunnen ze op de BBQ

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture