Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Zomer 2014

Met de zomer in vooruitzicht ga ik op zoek naar een billijke zomerligplaats. Ik heb besloten om ook deze zomer nog te werken. . .

en moet dus op 1 april mijn haven in Sassenheim uit, nu werk ik in Leiden dus voor de hand lag dat ik een ligplaats zou kunnen krijgen in Leiden als geboren Leienaar. En dat is uiteindelijk gelukt ik lig in het centrum van de stad aan het einde van de Haarlemmerstraat.

Ik heb besloten om de maand juli te gaan varen, want er moet toch ook ontspanning zijn. Dus op 1 juli gaan de trossen los met bestemming Zeeland.
Vertokken om 0900, eerst naar de zeilmaker Troost want die had niet alle opdrachten van zeil reparaties correct uitgevoerd, dus voor de deur afgemeerd. Nadat duidelijke instructies zijn gegeven kan mijn vakantie van een maand beginnen. Eindelijk weer varen na een zomer van hard werken.

Het plan is naar Zeeland Grevelingen en als tijd en weer meezitten oversteken naar Engeland en wie weet terug via Den Helder, maar ik kan ambiteus zijn maar maak er geen race van. geen goed weer, niet veel tijd meer, dan blijf ik lekker in Zeeland en zie verder wel. Lees het hele verslag onder Reizen

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture