Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Wachten op beter weer

Het weer zit niet mee, maar ik ben niet de enige die daar last van heeft. Vele lage druk systemen met bijbehorende buien, golven te hoog om nog fijn te kunnen varen. Zoals het er nu naar uitziet gaan we zaterdag weer varen

en hopen dan maandag in Gdansk te zijn. Etmaal varenDaarna wacht met nog een lange vervelende doorsteek van Gdansk naar Klaipeda, Litouwen door Kaliningrad, Russisch gebied met veel rectricted areas, als we daar doorheen mogen is de afstand 116 nm, zo niet omvaren 136 mijl, dat wordt dus een non-stop rit van ruim een etmaal en dan wil je ook wel dat het weer meezit. We gaan het beleven.

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture