Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Planning 2016

Globale planning voor de reis met de Asmara voor 2016

De zomerreis van de Asmara is aangevangen op vrijdag 28 mei 2016 en voert mij naar bekende maar ook onbekende gebieden.

Zo gaan we uitaard weer via het IJsselmeer naar Friesland, bij Lauwersoog zee op richting Duitse waddeneiland Norderney voor de eerste stop buiten Nederland. Daarna door naar Helgoland voor de technische stop, Brandstof tanken en drank inslaan.
Vandaar voert de reis over de Noordzee langs de Duitse en Deense kust omhoog. In 2013 was dit non stop naar de kop van Denemarken, nu ben ik van plan om een paar Deense kustplaatsen aan te doen. Eenmaal boven in Denemarken gaan we bij Thyboron weer de Limfjorden in een prachtig gebied en komen dan bij Hals aan de Oostzee kant weer naar buiten via het eiland Laeso naar de Zweedse westkust, dan time permitting richting Oslo en vervolgens via de Oostzee naar het zuiden richting Copenhagen.

 

 

Asmara route 2016
Planning 2016

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture