Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

Asmara Nieuws

Youtube kanaal op website

Vertrek 2018 en Youtube

We zijn weer op weg naar de Oostzee. Maar dat zal sommige van jullie niet ontgaan zijn. Op dit moment van schrijven ben ik net via Stavoren Friesland ingevaren. Bij het plaatsje Warns in de natuur aan een Marrekrite afgemeerd.

De reis dit jaar is gepland om uiteraard via Helgoland en Oostzee kanaal naar het Deense eiland Langeland af te varen waar ik vorig jaar met CeesJan mooie kabeljauwen heb gevangen. Een kijken of die er nu nog zitten om de de vriezer weer wat op te vullen.

Daarna vaar ik weer richting Duitse kust (Baltische staten) om die te volgen tot aan Gdansk, de hoofd bestemming van dit jaar. Daarna wil ik nog wat verder omhoog naar Klaipeda (Litouwen) en Liepaja (Letland). Vanaf die hoogte ongeveer wil ik dan naar het eiland Gotland en vervolgens langs de Zweedse Oostkust weer richting Denemarken. Een half rondje Oostzee, zoals ik in 2015 een hele heb gedaan.

Ook ben ik recentelijk begonnen met het maken van korte Youtube filmpjes van allerlei bestemmingen of andere leuke zaken. Ik daartoe een Youtube kanaal geopend, waar je (gratis) op kunt abonneren, zodat je een mail krijgt as er weer een nieuw filmpje op staat.

Hierbij de link naar mijn  youtube kanaal:

Sailing the Baltic with Peter Mantel

 

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hide picture