Adventures of a globetrotter

Part of Aerotaxi group

mollieReizen(NL)

Betaalpagina

Hou de Asmara in de vaart

De Asmara is aangekocht in 2008 en is door mij aangepast voor het leven aan boord. Sinds die tijd is er door mij een klein vermogen geïnvesteerd (meer dan 2x de bootwaarde) en zijn de nodige veranderingen aangebracht voor het leven aan boord.
Na mijn pensioen in 2010 ben ik elke zomer 6 maanden onderweg, meestal naar Scandinavië, want de Asmara is niet geschikt voor een Oceaan, maar is een degelijke kustvaarder. 
Dat een boot veel geld kost hoeft hier geen betoog. Mijn andere activiteiten leveren geen omzet op, dus dat helpt me niet. Het wordt voor mij financieel op deze manier elk jaar moeilijker om deze boot varende te houden en het moment dat ik moet stoppen, komt snel naderbij. 
Dat betekend dan ook dat ik moet stoppen met al mijn reisverhalen op mijn website en mijn Youtube kanaal. @SailngAsmara
Als u heeft genoten van al mijn films en blogs, kunt mij helpen door een eenmalige financiële steun of een doorlopende donatie. Binnenkort meer hierover.Subtotaal
BTW
Totaal


€ 0,00

Peter Mantel

Gepensioneerd uit de luchtvaart. Avonturen met de Asmara. Ik zeil met mijn tweemast kotter van de Noordzee tot de Oostzee

Hide picture